CASES

strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /home/run/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 0.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα ιδιοπαθή Φλεγμονώδη Νοσήματα του Εντέρου (19 Μαΐου 2012) διοργανώσαμε, σε συνεργασία με το Σύλλογο Ατόμων με Νόσο Crohn & Ελκώδη Κολίτιδα Αττικής, ένα street event, το Σάββατο 19 Μαΐου 2012, στην Πλατεία Κοραή.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν να σπάσει το ταμπού που συνοδεύει τα ΙΦΝΕ, να "απενεχοποιήσει" τους ασθενείς, να παρουσιάσει στο ευρύ κοινό το πραγματικό πρόσωπο της ασθένειας, να κινητοποιήσει τους ασθενείς να αποδεχθούν την ασθένειά τους, να επισκεφθούν το γαστρεντερολόγο τους και να πετύχουν γρήγορη διάγνωση και έγκαιρη θεραπεία.

Την Πέμπτη 5 Απριλίου 2012 διεξήχθη το 1ο Συνέδριο του δικτύου ellines com με θέμα "Έλληνες. Από την κρίση στη διάκριση" με τη συμμετοχή επτά διαπρεπών Ελλήνων του εξωτερικού. Την ευθύνη για την οργάνωση και τον συντονισμό του Συνεδρίου είχε η Run Communications.

Η έναρξη του Συνεδρίου έγινε με την προβολή της απαγγελίας της "Ιθάκης" του Κωνσταντίνου Καβάφη από τον Σον Κόνερι. Ο συντονιστής του Συνεδρίου και εκδότης - διευθυντής της Real News, Νίκος Χατζηνικολάου επισήμανε πως το Συνέδριο αποτελεί την πρώτη σοβαρή προσπάθεια έναρξης ενός διαλόγου, με στόχο τη δημιουργία του δικού μας σχεδίου, της δικής μας πολιτείας και του παραγωγικού της μοντέλου.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο ιδρυτής του δικτύου ellines com, Χρήστος Μπάρλας ο οποίος επισήμανε πως στόχος του δικτύου είναι να συμβάλλει στη συσπείρωση των δυνάμεων του ελληνισμού και στην ανάδειξη της εθνικής μας ταυτότητας στον κόσμο.

 

 

Την Πέμπτη 3 Μαΐου 2012 πραγματοποιήθηκε η απονομή των Βραβείων Nova Super League 2012, στο θέατρο Badminton. Μία επιβράβευση που έχει θεσμοθετήσει ο Όμιλος Forthnet τα τελευταία 3 χρόνια για την ανάδειξη της θετικής πλευράς του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τον συντονισμό των δημοσίων σχέσεων της διοργάνωσης ανέλαβε η Run Communications.

Στη φετινή, τρίτη τους πλέον χρονιά διοργάνωσης, σε μια φαντασμαγορική, αλλά και ουσιαστική εκδήλωση στο θέατρο Badminton, τα Βραβεία Nova Super League 2012 ανέδειξαν τη θετική πλευρά του ελληνικού ποδοσφαίρου και βράβευσαν τους κορυφαίους σε κάθε κατηγορία, που ξεχώρισαν με την απόδοσή τους στα ελληνικά γήπεδα την αγωνιστική περίοδο 2011 - 2012. Τα Βραβεία συνδέθηκαν με τις βασικές αξίες που πρέπει να χαρακτηρίζουν το σύγχρονο ποδόσφαιρο, πιστοποιώντας ότι το fairplay πρέπει να είναι πάντα ο στρατηγικός παίκτης και η κυρίαρχη αξία της αναβάθμισης του κάθε αγώνα. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε όλη η αφρόκρεμα του ελληνικού ποδοσφαίρου και μεταδόθηκε απευθείας από τα κανάλια Novasports1 και NovasportsHD.

Το Πανελλήνιο Συνέδριο για τη Διοίκηση, τα Οικονομικά και τις Πολιτικές της Υγείας διεξήχθη για έβδομη χρονιά από τον Τομέα Οικονομικών της Υγείας της Εθνικής Σχολής Διοίκησης Υγείας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, από τις 15 ως τις 17 Δεκεμβρίου 2012 στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών.

Η Run Communications ανέλαβε την διοργάνωση του Συνεδρίου, την παροχή υπηρεσιών on site, τη διεξαγωγή τηλε-ψηφοφορίας, την εξεύρεση χορηγιών, την επικοινωνία και τον συντονισμό με την οργανωτική και επιστημονική επιτροπή, την έκδοση των εντύπων, τη δημιουργία και τη διαχείρηση της ιστοσελίδας, τη συγγραφή και την αποστολή newsletters, την προβολή και επικοινωνία.

Το 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο εστίασε το ενδιαφέρον του στην αναδιαμόρφωση των πολιτικών ελέγχου και αξιολόγησης στον υγειονομικό τομέα, με την αναδιάταξη των υπηρεσιών υγείας, της φαρμακευτικής αγοράς, τον επαναπροσδιορισμό της ασφάλισης υγείας, τα όρια της κρατικής παρέμβασης στον υγειονομικό τομέα, υπό το φως των ευρύτερων ανακατατάξεων και της οικονομικής συγκυρίας.

Η Run Communications ανέλαβε το δημιουργικό σχεδιασμό, το concept, το σενάριο ροής και τη συγγραφή των κειμένων για την 5η Τελετή Απονομής των Αριστείων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού & Τουρισμού. Η  τελετή απονομής των Αριστείων,  συνδύαζε την ουσία της πολιτιστικής προσφοράς του Συλλόγου Παρνασσού  με την αξία της Ε.ΚΕ. που πρεσβεύουν τα μέλη του Συνδέσμου Διαφημιζομένων Ελλάδος.

Το νέο κοινωνικό μήνυμα που δημιούργησε η Εταιρία Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας (Ε.Μ.Α.Σ.) προσεγγίζει με χιουμοριστική διάθεση το σύγχρονο άνδρα με στόχο να «διασκεδάσει» σεξουαλικά προβλήματα που τυχόν αντιμετωπίζει και τελικά να τα απομυθοποιήσει ξεπερνώντας και κοινωνικά ταμπού που σχετίζονται με τη σεξουαλική τους υγεία.  Κυρίαρχος στόχος είναι η ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινού και η προτροπή του να απευθυνθεί, απενοχοποιημένα, στους ειδικούς ιατρούς της Ε.Μ.Α.Σ., στην Ανοικτή Γραμμή Βοήθειας & Στήριξης της Εταιρίας.

Το Δεκέμβριο του 2009 δημιουργήσαμε έναν ήρωα κόμικ (concept, σενάριο, σχεδιασμός) για την Abbott Hellas και τη θεραπεία της ψωρίασης, με τίτλο «Ο Άγνωστος Ψ»

 

Το 2011 η Run Communications ανέλαβε τη δημιουργία ενός φωτογραφικού λευκώματος για το Υπουργείο Πολιτισμού με σκοπό την ενημέρωση σχετικά με το Πρόγραμμα «Πολιτισμός 2000-2006». Η Run συντόνισε της συλλογή του υλικού (κείμενα και φωτογραφίες), ήταν υπεύθυνη για το concept, τη δημιουργική σχεδίαση και την παραγωγή.

Το 2008 σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε ένα ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Δημοσίων Σχέσεων για το ΙΜΕΠΟ, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Μετανάστη. Το Πρόγραμμα αυτό περιελάμβανε: σχεδιασμό χορηγικής στρατηγικής και εξεύρεση χορηγών, συναυλία με τη συμμετοχή μουσικών και χορευτικών σχημάτων από χώρες μεταναστών στην πλατεία Συντάγματος,

Η Cosmote συνεργάστηκε με την Run Communications με σκοπό την αλλαγή της αντίληψης σύμφωνα με την οποία η κινητή τηλεφωνία βλάπτει την υγεία και να υποστηριχτεί η εικόνα της Cosmote ως υπεύθυνος «εταιρικός πολίτης».

Οι ενέργειες για τις οποίες ήταν υπεύθυνη η Run ήταν:

  • Δημιουργική και στρατηγική κειμενογράφηση
  • Κειμενογράφηση και συνολική επιμέλεια εντύπων:

           - για την υγεία και κινητή τηλεφωνία (Υπεύθυνος Πολίτης Cosmote)
           - για το ευρύ κοινό με οδηγίες για τη σωστή χρήση του κινητού τηλεφώνου (Πάμε μπροστά ασφαλώς)